Alzheimer Café Etten-Leur

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Wanneer

De volgende ontmoeting is op donderdag 18 november. Het thema van de avond is ‘Zingeving en dementie, hoe werkt dat?’ Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Let op: Er is een maximum van 25 bezoekers. Tijdens de avond wordt er rekening gehouden met 1,5 meter afstand onderling. Graag aanmelden via mvanoerle@outlook.com of via 06-20053165.

Thema
Zingeving en mensen met dementie, hoe werkt dat? Ieder mens heeft vragen over de zin van het leven of vragen rond het bestaan. In het bijzonder komen levensvragen naar boven bij mensen die in een andere levensfase komen, of wanneer zij te maken krijgt met ziekte, verlies en/of rouw zoals bij dementie. Geestelijk verzorgers bieden professionele begeleiding, hulpverlening en advisering bij zingeving en levensvragen. Leonneke Domburg gaat met ons in gesprek over dit onderwerp.


Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876 AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis.