Deel Spoorlaan lange periode afgesloten voor doorgaand verkeer

Vanaf 14 november 2022 tot en met maart 2023 sluiten we een deel van de Spoorlaan af voor doorgaand verkeer. Het gaat om het deel tussen de Dijkmanstraat en de Wilhelminalaan. Het tankstation én het parkeerterrein aan de Spoorlaan blijven bereikbaar.

 

Werkzaamheden

De aannemer werkt eerst aan kabels en leidingen. Ook worden er bomen gekapt in de Spoorlaan. Later starten de onderhoudswerkzaamheden in de Pastoor van Weesstraat, Noord-, Oost-, Zuid- en Westwiek, en volgt de reconstructie van de Spoorlaan. Direct aanwonenden worden hier steeds separaat over geïnformeerd. De planning en voortgang van deze werkzaamheden is  afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Omleiding

We plaatsen een omleiding voor doorgaand verkeer en voor fietsers. Het werk voeren we gefaseerd uit waardoor de omgeving tijdens de uitvoering beter bereikbaar blijft. De gemeente informeert de hulpdiensten en de buurtbus.


Website
De actuele informatie over de werkzaamheden staat op onze website: www.etten-leur.nl bij Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen >

  • P. van Weesstraat, Noord-, Oost-, Zuid- en Westwiek

en onder

  • Spoorlaan-herinrichting +fietspaden.

 

Vragen?

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact op via 14076 of stuur een e-mail naar: info@etten-leur.nl.