Onderhoud Dasseburcht en Beverdam

De gemeente Etten-Leur gaat onderhoud uitvoeren aan de Dasseburcht en de Beverdam. In een brief zijn de bewoners hierover geïnformeerd. De brief en het voorlopig ontwerp zijn ook te zien op www.etten-leur.nl bij Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Onderhoudswerkzaamheden Dasseburcht en Beverdam.

Ontwerp en tekening inzien op 15 december

U kunt het voorlopig ontwerp inzien op donderdag 15 december tussen 19:00-20:30 uur bij basisschool D’n Overkant aan de Edward Poppelaan 18 in Etten-Leur. Er zijn dan medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt het ontwerp vanaf vrijdag 18 november ook inzien via de website www.etten-leur.nl bij Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Onderhoudswerkzaamheden Dasseburcht en Beverdam.

 

U kunt op het ontwerp reageren tot en met 21 december

Geef uw reactie tijdens de bijeenkomst op 15 december of stuur uw reactie uiterlijk woensdag 21 december per mail naar info@etten-leur.nl. Het kan ook per post via: Gemeente Etten-Leur, aan Edward van Swieten, Antwoordnummer 4, 4870 VB Etten-Leur. Geef duidelijk, eventueel met een kaartje, aan over welke locatie uw reactie gaat. Geef ook zo duidelijk mogelijk aan waar uw reactie over gaat.