Kom naar het Starters Event op 9 november

Om startende ondernemers op een innovatieve manier bij elkaar te brengen organiseren de gemeenten Etten Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert samen met Stichting Ondernemersklankbord (OKB) een Starters Event op 9 november in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.
Doel

Het belangrijkste doel van dit Starters Event is om starters vooruit te helpen en hen kennis en ervaring te geven om hun onderneming succesvol te maken. Het is vooral bedoeld voor mensen die een onderneming willen starten of in de afgelopen 2 jaar zijn gestart.

Het programma

Het programma is gebouwd rondom drie onderwerpen waar starters vaak mee worstelen. De onderwerpen zijn: Strategie en Marketing, Doelgroepen en communicatie, Financieel Plan en financiering. Het unieke van deze opzet is dat deelnemers vooraf hun eigen vraagstuk(ken) over deze onderwerpen kunnen inbrengen zodat ze tijdens de sessies worden behandeld. De sessies worden geleid door ervaren adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord. Het event is een prima gelegenheid om te netwerken met andere starters en om in contact te komen met vertegenwoordigers van de vijf gemeenten en adviseurs van het OKB. Het event is van 13.00 tot 18.00 uur in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Graag vóór 19 oktober aanmelden. Dit kan via: https://goo.gl/forms/6mIsKVbJOIQoBxId2. Meerinformatie is verkrijgbaar via Jamie Roks: Jamie.roks@etten-leur.nl.