Uitnodiging inloopavond woonrijp maken nieuwbouw De Streek

U bent welkom op woensdag 24 oktober bij de inloopavond over het woonrijp maken van de fases 2B en 2C van nieuwbouwplan De Streek. Deze inloopavond is in het Oude Raadhuis aan de Markt 1 in Etten-Leur. U kunt tussen 18.00 en 20.00 uur binnenlopen om het ontwerpplan te bekijken en uw vragen hierover stellen.  

Kinderen zijn welkom

Tijdens deze inloopavond vertellen we u ook over de speeltoestellen die we gaan plaatsen. Kinderen zijn daarom van harte welkom om mee te komen kijken naar deze speeltoestellen. We richten een kinder-jurykamer in en horen graag of ze denken fijn op de toestellen te gaan spelen. Onder alle kinder-juryrapporten verloten wij drie speelgoedbonnen.  

Informatie digitaal inzien

Onder de button ‘Parkeren en wegwerk’ op de gemeentelijke website, vindt u het project ‘Werk aan straten Streek en omgeving’. Hier kunt u vanaf 25 oktober het ontwerpplan bekijken. Heeft u na afloop van de inloopavond nog suggesties? Die kunt u daarna ook aan ons kwijt! Dit kan tot en met 8 november via onze website.

Planning

Volgens planning worden in het eerste kwartaal 2019 de eerste woningen van fase 2B van De Streek opgeleverd. We streven ernaar om in het 2e kwartaal van 2019 met de uitvoering te beginnen.

Heeft u nog vragen? U kunt dan een e-mail sturen naar info@etten-leur.nl. Wij zien u graag op woensdag 24 oktober!