Informatieavond over het ontwerp Groot Onderhoud N640

Op 7 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur organiseert de Provincie Noord-Brabant een informatieavond over het Groot Onderhoud van de provinciale weg N640 in Etten-Leur en Halderberge. Dit is de weg vanaf de rotonde met de nieuwe Zuidelijke Omlegging Oudenbosch (ZOO) tot aan de oprit naar de A58 in Etten-Leur.

De informatieavond is in het Oude Raadhuis van Etten-Leur, aan de Markt 1. Alle geïnteresseerden kunnen tussen 19.30 – 21.00 uur op elk gewenst moment binnenlopen, om het ontwerp voor de toekomstige situatie van deze weg te zien.

Ongeveer 2 jaar geleden is provincie Noord-Brabant gestart met een planstudie voor het Groot Onderhoud van de provinciale weg N640. Het belangrijkste doel van deze planstudie is dat de weg de komende 10 jaar onderhoudsvrij is en deze weg veilig en bereikbaar wordt en blijft.

Naast de technische verbeteringen van het asfalt zijn oplossingen voor de verbetering van de verkeersveiligheid op en langs de weg bedacht. Deze kunt u zien tijdens de inloopavond. Het projectteam is deze avond aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Graag tot ziens op de informatieavond op 7 oktober!