Een afspraak maak je gratis en snel bij Gemeente Etten-Leur

Een afspraak bij de Gemeente Etten-Leur maak je gratis en snel door op www.etten-leur.nl eerst naar het aan te vragen product te gaan (bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs). Daar vind je onder het kopje ‘Product aanvragen en afhalen’ een link om online een afspraak te maken. Ook zie je daar wat je moet meenemen bij de afspraak en wat de eventuele kosten van het product zijn.

Na het maken van de afspraak ontvang je een ontvangstbevestiging via email. Een dag voor de afspraak sturen we je een herinnering per sms. Voor jouw afspraak kun je je melden bij de aanmeldzuil in het Stadskantoor. Je kunt daarvoor de QR-code scannen, die je in jouw bevestiging hebt gekregen. Op deze manier weten we dat je binnen bent voor jouw afspraak.

Opgelet: Gemeente Etten-Leur werkt met geen enkele (betaalde) afspraakdienst samen. Maak je afspraak direct met ons. Een afspraak die je direct met ons maakt, is gratis en wordt helemaal door de Gemeente Etten-Leur afgehandeld. Dus zonder tussenkomst van een betaalde afspraakdienst. Ook vragen wij niet om een account aan te maken voor een afspraak. En wij vragen nooit om bijvoorbeeld bankgegevens bij het maken van de afspraak.