Kom je ook naar de Vitaliteitsmarkt?

Aandacht voor vitaliteit is belangrijker dan ooit tevoren. Vitaliteit is de kracht en energie waarmee mensen fysiek, sociaal en emotioneel in het leven staan en levenskrachtig kunnen zijn. Vitaliteit draagt bij aan ieders welbevinden.

Op de vitaliteitsmarkt kun je kennis maken met ondernemers en verenigingen die jouw vitaliteit testen en helpen te vergroten. Er zijn boeiende lezingen over gezondheid en een gratis kopje koffie voor elke bezoeker! Er is een zaal vol informatiestands en een sporthal voor beweging. Ben je 50+? Dan is er voor jou een gratis fitmeting.

Wanneer?
Op 16 oktober tussen 10.30 – 15.00 uur in het Turfschip in Etten-Leur.

Een greep uit de activiteiten
Wethouder Kees van Aert opent de vitaliteitsmarkt en gaat om 11.00 uur in gesprek met vitaloog Ingrid Zijlmans over ‘Hoe blijf je fit en vitaal?’ Voedingsdeskundige Therese Saenen is er voor advies. Er is een beweegworkshop voor senioren met Els de Lange van het Seniorenhart, je kunt meedoen met clinics van tafeltennisvereniging Tanaka, Shotokan Karate, Mabuhay Self Defense, Trivium Sport & Dance en Love To Dance, en nog veel meer.