Isoleren en energie besparen in Etten-Leur

Hoe minder gas u verbruikt, hoe beter het is voor het milieu en uw portemonnee. Hetzelfde geldt voor elektriciteit. Een goed geïsoleerd huis is comfortabel en energiezuinig. En dat bespaart uiteindelijk veel geld. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van de gratis voorzieningen die nu mogelijk zijn. Gemeente Etten-Leur biedt deze nu aan in samenwerking met DuurSaam Etten-Leur en UwEnergieloket. Kijk hiervoor op de website www.bespaaretten-leur.nl In het bijzonder:

Gebruik een bespaardouche en bespaar op warm water

Schaf radiatorfolie aan tegen warmteverlies naar buiten

Gebruik radiatorleidingisolatie en isoleer de buizen

Plaats een ventilator op de radiator en bespaar tot 25% warmte

Zet de kamerthermostaat een graadje lager

Weet u niet zo goed hoe u eenvoudig en direct kunt besparen, nodig dan een energiecoach aan huis uit. Ook dat kan via www.bespaaretten-leur.nl Er is keuze uit de volgende pakketten:

Een complete energiescan aan huis; een compleet advies.

Hulppakket waarbij de energiecoach advies geeft en ook komt helpen installeren.

Een warmtebeeldscan; deze scan geeft een eerste indruk van onnodig warmteverlies van de woning.

 

Voor woningeigenaren loopt deze actie tot en met einde van dit jaar. Bestellen kan uiterlijk 30 november 2021. Voor huurders loopt de actie nog tot 1 juli 2022.

Heeft u nog vragen? Kijk dan op www.bespaaretten-leur.nl of stuur een email naar: hulp@bespaaretten-leur.nl. Wij helpen u graag telefonisch via 076- 20 66 055 op werkdagen tussen 09.00 – 13.00 uur.