1000e rit ANWB AutoMaatje en chauffeurs gezocht

Nog geen 4 maanden nadat we op 1 juni 2021 de 500ste rit reden, stonden we op vrijdag 24 september stil bij het feit dat we binnen één jaar na de start al 1000 ritten hebben gereden. Een prestatie waar we, met de achterliggende periode met coronabeperkingen, bijzonder trots op zijn. 

Zonder de inzet van onze vrijwilligers op het meldpunt, die de ritten hebben ingepland, en zonder de chauffeurs die deze ritten onder de moeilijke omstandigheden hebben gereden, was deze prestatie niet mogelijk. 

Momenteel zijn er ongeveer 190 mensen uit Etten-Leur ingeschreven als deelnemer en nog dagelijks komen er deelnemers bij. Dit laatste is ook een probleem aan het worden, want er zijn ongeveer 25 chauffeurs beschikbaar om de ritten uit te voeren en dat is te weinig. Het komt regelmatig voor dat we moeilijk ritten kunnen inplannen waardoor de vrijwillige chauffeurs zwaarder worden belast en vaker moeten worden ingepland dan we eigenlijk zouden willen.

We zijn dus dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs die het leuk vinden om voor een ander te rijden en die ook AutoMaatje willen worden.

Voor meer informatie kunt u de website www.inetten-leur.nl/anwb-automaatje bezoeken of ons een berichtje sturen via e-mail naar automaatje@inetten-leur.nl of bellen met 06-42227899.