Nieuwe website en app: afval3xbeter.nl

Vanaf vandaag kunt u gebruikmaken van een nieuwe, verbeterde website en app voor afval in Etten-Leur: Afval3xbeter.nl. U vindt daar de afvalkalender met inzameldata, nieuws, en alle informatie over afvalinzameling.

Op de nieuwe website én app vindt u overzichtelijk en gepersonaliseerd alle informatie over afval en recycling, nadat u inlogt met uw postcode. De Afval3xbeter app is te downloaden in de App Store of via de Google Play Store. We maken dus niet langer gebruik van mijnafvalwijzer.nl.

 

Nieuw!
De website en app zijn uitgebreid. Zo voegt u ophaaldata gemakkelijk toe aan uw agenda, en kunt u de dichtstbijzijnde ondergrondse verzamelcontainers vinden. Daarnaast wordt u direct op de hoogte gebracht als er wijzigingen of aanpassingen zijn in de afvalkalender, en leest u het laatst nieuws over afval en recycling in Etten-Leur. Via de website en de app kunt u nu ook een aantal zaken zelf regelen. Is uw milieupas kwijt of stuk? Dan kunt u nu via de app of website een nieuwe aanvragen. Een extra (GFT-)container nodig? Ook deze vraagt u gemakkelijk zelf aan. Lukt dit niet via de website of app? Bel dan het gratis afvalnummer: 0800 – 333 66 99. We helpen u graag verder.