Alzheimer Café Etten-Leur

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, in welke vorm dan ook, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Wanneer

De volgende ontmoeting is op donderdag 20 oktober. Het thema van de avond is ‘Het niet-pluis-gevoel tot de diagnose en de rol van de arts hierin’ . Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.


Thema
‘Het niet-pluis-gevoel tot de diagnose en de rol van de arts hierin’. Is deze vergeetachtigheid normaal? Of is het beginnende dementie? De eerste verschijnselen van dementie verschillen per persoon, en per vorm van dementie. Meestal merken mensen in de omgeving de veranderingen het eerste op. Wat hen verontrust zijn vaak subtiele, maar terugkerende geheugenklachten, veranderingen in gedrag, en soms karakter. Sprekers zijn Annemieke Bouman (geriater in opleiding) en Fleur Lambers (specialist ouderengeneeskunde).

 

Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876 AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis.


Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Marion van Oerle via mvanoerle@outlook.com of via 06-20053165. Aanmelden hoeft niet meer maar mag natuurlijk wel.