Werkgroepleden gezocht voor de actualisatie van speelplan Grient

Wilt u op een actieve manier meedenken over de speellocaties bij u in de wijk? Bent u creatief, enthousiast, woont u in de Grient en weet u wat er speelt? Dan bent u de persoon die wij zoeken. Het college van b&w is op zoek naar maximaal acht wijkbewoners die tijdelijk zitting willen nemen in de werkgroep Spelen. Samen adviseert u het college bij de actualisatie van het Speelplan.

Bestaande speellocaties in Hooghuis

Wezelpad, Hertesprong, Welpepad, Wildbaan park De Grient, Hazeleger, Dasseburcht en Wolvespoor.

Speelplan

In het Speelplan wordt een inventarisatie gemaakt van de bestaande speelplekken, van het aantal kinderen en van de wensen van de kinderen. Hierbij kijken de werkgroepleden ook naar de veiligheid, de overzichtelijkheid en de bereikbaarheid van de locatie. De werkgroep gaat aan de slag voor de hele woonwijk en bepaalt mee welke speeltoestellen er komen.

Suggesties?

Geen tijd, maar heeft u wel een leuk idee of suggestie? Dan is nu het moment om dit kenbaar te maken bij Ellis Marcelis van de gemeente Etten-Leur. Dit kan tot 29 september telefonisch op

06 27 84 6259 of per e-mail naar Ellis.Marcelis@Etten-Leur.nl. De werkgroep Spelen ontmoet elkaar gemiddeld 4 keer, rekening houdend met de algemene coronamaatregelen. De eerste bijeenkomst is op donderdagavond 30 september om 19.30 uur in het Oude Raadhuis.