Werkzaamheden terrein nieuwbouw De Nobelaer

Op 20 september begint de aannemer met de werkzaamheden voor de inrichting van de buitenruimte rond de nieuwbouw van De Nobelaer. Het werk duurt naar verwachting tot februari 2022. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de omgeving beter bereikbaar blijft en de overlast beperkt wordt.

De by-pass naast de rotonde Rode Poort
De aannemer begint met de werkzaamheden aan de rotonde bij de Rode Poort. Daarom is de rechtsafstrook, de by-pass bij de rotonde aan de Rode Poort, van maandag 20 september tot ongeveer 1 november dicht. De doorgaande route over de rotonde wordt niet afgesloten, alleen het gedeelte van de by-pass.

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app genaamd ‘de BouwApp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘WRM terrein Nobelaer’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Nieuwbouw De Nobelaer.