Coronavaccinatie bij prikbus van de GGD

Is het er nog niet van gekomen om je te laten vaccineren tegen Corona? Of heb je nog vragen over de vaccinatie? Op woensdag 29 september staat de GGD met een prikbus bij de Moeierboom op de Markt in Etten-Leur. Je kunt hier terecht voor je eerste vaccinatie. De bus is een aanvulling op de bestaande vaccinatielocaties, geen vervanging daarvan. Mensen met een bestaande vaccinatie-afspraak bij een reguliere locatie worden niet in de prikbus gevaccineerd. Ook niet wanneer je de afspraak (voor je tweede vaccinatie) hebt laten vervallen.

Vrijwillige vaccinatie
Ben je 12 jaar of ouder en wil je een vrijwillige vaccinatie met het Janssen of Pfizer vaccin? Je bent van harte welkom! Je hoeft hiervoor géén afspraak te maken. Let op: neem je legitimatiebewijs mee. Ben jij niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs? Kom dan zonder. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Vragen?

Heb je een vraag over het vaccineren tegen Corona? Ook daarvoor kun je bij de prikbus terecht. De artsen en verpleegkundigen van de GGD staan voor je klaar met antwoorden.   
Locatie: Markt, Etten-Leur. Op woensdag 29 september van 10.00 uur tot 19.00 uur. Kijk op de website van de GGD West-Brabant voor meer informatie zoals de tourplanning en antwoorden op de meest gestelde vragen: www.ggdwestbrabant.nl/coronavirus/coronavaccinatie/coronavaccinatie-in-de-wijk