Publiekszaken werkt op afspraak

U kunt sinds januari alleen nog op afspraak bij de gemeente Etten-Leur terecht. Voor diensten als het aanvragen van een paspoort of een rijbewijs en het doorgeven van een verhuizing maakt u een afspraak via www.etten-leur.nl. Ook blijft het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via 14076. Door te werken op afspraak kunnen onze medewerkers u sneller en efficiënter helpen. Op de afgesproken dag en tijd bent u dan veel sneller aan de beurt.

Uitzondering
Op woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur is er een vrije inloop op het Stadskantoor van de gemeente Etten-Leur. Op dit moment kunt u nog zonder afspraak binnenlopen. 

Nieuwe openingstijden
De balie voor Publiekszaken is ook op maandagavond open. De openingstijden: maandag van 9.00 tot 16.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Binnen deze tijden kunt u een afspraak inplannen.

Instructiefilmpje
Wilt u weten hoe u gemakkelijk en snel online een afspraak kunt maken? Kijk op www.etten-leur.nl > Afspraak maken. Daar hebben we voor u een instructiefilmpje geplaatst, dat u stap voor stap uitlegt hoe het werkt.