Burendag 2019 lééft in Etten-Leur!

Veel wijken, straten en buurten meldden zich al aan en maken het samen gezellig op zaterdag 28 september.

 

Wat is Burendag?

In 2019 viert Nederland Burendag op zaterdag 28 september. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

 

Etten-Leur ontmoet!

Op de website www.burendag.nl kun je zien dat al 19 buurten, straten en verenigingen in Etten-Leur zich bij het Oranjefonds aanmeldden. Ze laten zien dat zij ontmoeting belangrijk vinden. Je kunt ook jouw straat- of buurtactiviteit aanmelden. Kijk ook eens op deze website voor tips en ideeën voor Burendag.

 

Veel te doen

Intussen zijn er al veel meer Burendagactiviteiten bekend. Binnenkort publiceren gemeente en Surplus Welzijn hiervan een overzicht in De Bode, op social media en op posters. Cultuur, spelen, muziek en gewoon gezellig samen eten en drinken, in bijna alle wijken is wel iets te doen. De organisaties verspreiden ook hun eigen folders hierover. Dus houd social media, De Bode en je brievenbus in de gaten voor activiteiten bij jou in de buurt!

 

Kleine verrassing

Organiseer je als straat of buurtje ook iets gezelligs op Burendag, 28 september? Juist omdat ontmoeten belangrijk is, waarderen we dat als gemeente en Surplus Welzijn graag. Meld je voor 21 september bij jessica.vansluijs@etten-leur.nl en we brengen jullie tijdens Burendag een kleinigheidje voor bij de koffie (ook als je een barbecue organiseert).