Stadskantoor is wegens verbouwing geopend

Als je in de afgelopen weken in het Stadskantoor bent geweest, kan het je niet zijn ontgaan dat er volop wordt verbouwd en verhuisd in het gebouw. En ook de komende maanden merk je als bezoeker daar nog zeker wat van. Na 15 jaar is het namelijk hard nodig om de kantoorruimten bij de tijd te brengen. De klimaatinstallatie, de vloerbekleding, het kantoormeubilair en de inrichting van de verdiepingen waren dringend aan vervanging toe.

Publiekshal

De komende maanden wordt er in het Stadskantoor op alle verdiepingen verhuisd en gewerkt aan de nieuwe kantoorinrichting. Als je naar de Publiekshal van het Stadskantoor komt, dan kun je alleen gebruik maken van de ingang aan de Roosendaalseweg. De deur aan het Raadhuisplein is nog enkele weken gesloten. Ook is het niet altijd mogelijk om de lift te nemen vanuit de parkeergarage of in het Stadskantoor / Publiekshal, omdat de verhuizers die dan gebruiken. Natuurlijk wordt dat aangegeven.

College van B en W

De collegeleden en het bestuurssecretariaat zijn van 10 oktober tot en met 10 december tijdelijk te vinden in het Oude Raadhuis, zodat hun kamers in het Stadskantoor kunnen worden aangepakt. Dus heb je in die periode een afspraak bij de burgemeester, wethouders of gemeentesecretaris, meld je dan altijd bij de balie in het Oude Raadhuis en niet in het Stadskantoor.

Afspraak maken

Door de interne verbouwing en verhuizing zijn er tijdelijk minder werkplekken beschikbaar in het Stadskantoor. De medewerkers zijn daarom niet altijd op die locatie aan het werk. Het is natuurlijk altijd al het beste om een afspraak te maken, maar dat geldt zeker nu. Op die manier kunnen we je ook tijdens deze werkzaamheden het beste van dienst zijn. Want we zijn wegens verbouwing gewoon geopend.