Tweede inloopmiddag Dasseburcht

Woont u in of in de buurt van de Dasseburcht? Op 16 februari spraken we met elkaar over de parkeerproblematiek in de Dasseburcht. Het was een zeer waardevolle bijeenkomst. We ontvingen veel ideeën en wensen, waarvoor dank. Wij laten u nu graag twee mogelijke ontwerpen zien voor de inrichting van de Dassseburcht.

Komt u naar de inloopmiddag?
Op zaterdag 28 september tussen 12.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom bij de inloopmiddag om de ontwerpen te bekijken. De inloopmiddag wordt weer gehouden op het speelterrein in de Dasseburcht. Onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoeten we elkaar in de tent. Mét iets lekkers erbij, want het is deze dag ook Nationale Burendag. Staat er geen tent doordat het slecht weer is, dan bent u welkom in D’n Drempel aan de Halewijnstraat 47, 4875 CP Etten-Leur.

Nieuwe ontwerp
Met het nieuwe ontwerp kijken we vooral naar de parkeermogelijkheden rondom het plein en de inrichting van het groen. De twee ontwerpen die we laten zien geven beide een flink aantal extra parkeerplaatsen. Wij vinden het belangrijk dat u als bewoner aangeeft welk ontwerp u het beste vindt passen. Hoe meer stemmen, hoe beter we samen kunnen bepalen welke plan het wordt. Als we tot een keuze zijn gekomen, bekijken we ook samen met u hoe we het speelgedeelte kunnen inrichten.

Kunt u niet komen op 28 september?
Kunt u niet aanwezig zijn bij de inloopmiddag op 28 september? Dat is geen probleem. Vanaf 29 september zijn de tekeningen te vinden op de gemeentelijke website: inwoner > parkeren en wegwerk > werk aan de weg en straatafsluitingen > onderhoudswerkzaamheden Dasseburcht. Wij ontvangen dan graag uw voorkeursstem per e-mail via: wilco.doldersum@etten-leur.nl.

Hopelijk tot ziens op 28 september!