Werkzaamheden Europalaan, Anna van Berchemlaan, Kliostraat

Vanaf 21 september begint de aannemer met de werkzaamheden aan de Europalaan, Anna van Berchemlaan en Kliostraat. Het werk duurt naar verwachting tot mei 2021. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken. De omleiding wordt met borden aangegeven. Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Parkeren en verkeer > Werk aan de weg > Reconstructie Europalaan en Kliostraat.

 

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een omgevingsapp waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app genaamd ‘de BouwApp’ is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Reconstructie Europalaan en Kliostraat. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Parkeren en verkeer > Werk aan de weg > Reconstructie Europalaan en Kliostraat.