Alzheimer Café Etten-Leur

 

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, in welke vorm dan ook, maar ook voor hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijgt u meer informatie over dementie, kunt u uw vragen stellen aan deskundigen en kunt u lotgenoten ontmoeten.


Wanneer

De volgende ontmoeting is op donderdag 15 september. Het thema van de avond is ‘Samen op pad’ met de Meedenkcoach en Steunpunt mantelzorg. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur.

Thema
Tijdens deze avond kijken we naar verschillende vormen om samen op pad te gaan. Denk hierbij aan letterlijk een wandeling of activiteiten met lotgenoten. Maar ook aan het pad wat bewandeld wordt door een persoon met dementie en haar of zijn naaste. Naast het medisch traject is er veel ondersteuning op sociaal vlak mogelijk. Steunpunt mantelzorg en de Meedenkcoach zullen de avond samen met de werkgroep invullen om hier meer informatie over te geven.

Waar
Het Alzheimer Café is in ’t Warm Hart van Kloostergaard, Bisschopsmolenstraat 272, 4876 AS, Etten-Leur. Het parkeren en de toegang zijn gratis.


Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Marion van Oerle via mvanoerle@outlook.com of via 06-20053165. Aanmelden hoeft niet meer maar mag natuurlijk wel.