Ontvang per e-mail de bekendmakingen op overheid.nl

Gemeente Etten-Leur publiceert de bekendmakingen niet alleen op deze gemeentelijke website en op de gemeentepagina in de Etten-Leurse Bode, maar publiceert ook alle bekendmakingen op de landelijke website www.overheid.nl. U kunt zich gratis abonneren op de e-mailservice van www.overheid.nl

Nog geen abonnee? Meld u dan nu aan

Heeft u nog geen gratis e-mailabonnement op de berichten van Gemeente Etten-Leur op overheid.nl, ga dan naar www.overheid.nl en klik bij 'Aankondigingen over uw buurt’ op 'Attenderingsservice'. Na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen, is het geregeld. 

In 5 eenvoudige stappen maakt u een abonnement aan

  • In stap 1 voert u uw e-mailadres, postcode en huisnummer in.
  • In stap 2 maakt u de keuze uit de verschillende typen bekendmakingen. Als u niet kiest voor 'Rondom een adres' gaat u hierna automatisch door naar stap 4. 
  • In stap 3 kunt u de reikwijdte bepalen als u gekozen heeft voor ‘Rondom een adres’ in stap 2.
  • In stap 4 maakt u de keuze voor de bekendmakingen van de verschillende overheidsorganisaties. Als u niets wilt missen, vink dan alle overheidsorganisaties aan.
  • In stap 5 kunt u alle ingevoerde keuzes controleren en daarna drukt u op de knop ‘Bevestigen e-mailservice’.

U ontvangt een bevestigingsmail. Uw gratis abonnement wordt pas geactiveerd als u op de bevestigingslink in de mail hebt geklikt. En bent u abonnee, dan ontvangt u automatisch berichten in uw mailbox op het moment dat er publicaties zijn waarvoor u zich heeft aangemeld.