Openbare besluitenlijst van B&W van 17 maart 2022

Openbare besluitenlijst wknr. 11 - 2022


Uitvoeringsprogramma Vrijetijdseconomie
De gemeente maakte een uitvoeringsprogramma om de vrijetijdseconomie in Etten-Leur te stimuleren. Dit gebeurde samen met een groep ondernemers en afgevaardigden van onder andere musea en toeristische voorzieningen. Het Uitvoeringsprogramma Vrijetijdseconomie is onderdeel van het actieplan Vitaal & Veerkrachtig Etten-Leur. In het uitvoeringsprogramma staan de doelen en acties voor 2022 en 2023. Het eerste resultaat boeken we in april. Op meerdere plekken in Etten-Leur komt dan een toeristisch-recreatieve plattegrond te liggen. Het college informeert de raad met een brief.


Voorstel straatnaamgeving Kalimba
Op het terrein van Alwel in het plan Withof komen 20 tijdelijke woningen. Voor de bouw van deze woningen is een nieuwe straatnaam gewenst. We vroegen de Heemkundekring om een voorstel te doen. De straat komt vanuit de wijk Grauwe Polder (Tamboerijn). Iets naar het westen heet een nieuwe wijk Mandolinehof. Daarom is het logisch om weer een muziekinstrument als straatnaam te kiezen, namelijk Kalimba. Dit is een duimpiano.

 

De besluiten op deze openbare besluitenlijst zijn compact geformuleerd. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De volledige besluiten zijn bepalend.

 

Aanwezigheid van het college

 

DATUM

TIJD

ACTIVITEIT

LOCATIE

COLLEGELID

22 maart

8:45

Onthulling nieuwe naam en logo KBS De Keen

KBS De Keen, Slagveld 55

Burgemeester

22 maart

14:00

Openen | Meelopen Social Walk

Atelier huisje 51/ Streekmuseum Paulushofje

Wethouder Vrolijk

25 maart

19:00

Kunst en Theaterproject Cirkel van het leven - Afscheid Nobelaer

Cultuurhuis De Nobelaer

Wethouder Van Aert, wethouder De Weert, wethouder Vrolijk