Belangrijke informatie aanbesteding Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding De6 gemeenten

Via deze weg informeren wij u dat de Aanbesteding Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding voor De6 gemeenten (Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert) naar verwachting eind januari 2022 gepubliceerd zal worden op TenderNed.

 

Het verstrekken van de opdracht tot het leveren van maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding is een overheidsopdracht en verloopt via een aanbestedingsprocedure. In deze procedure is sprake van  selectie van een maximaal aantal kwalitatief beste Aanbieders.

 

Deze aanbestedingsprocedure zal volledig via Tenderned verlopen (www.tenderned.nl), dit betekent dat u als Aanbieder in het bezit dient te zijn van een Tenderned-account. Let wel: zonder dit account kunt u niet meedoen met deze aanbesteding en kunt u dus niet gecontracteerd worden. Het aanvragen van een Tenderned account kan enige tijd in beslag nemen, dus we raden u aan dit tijdig te doen.

(Een onderneming registreren op TenderNed | TenderNed: https://www.tenderned.nl/cms/voor-ondernemingen/starten-met-tenderned/een-onderneming-registreren-op-tenderned)

 

Ook het opvragen van de benodigde bewijsstukken (zoals een Gedragsverklaring van Aanbesteden en een Verklaring van de Belastingdienst omtrent betalingsgedrag) kent de nodige doorlooptijd. Wij raden u aan hier tijdig mee aan de slag te gaan.

 

Voor nadere uitleg over hoe aanbesteden in z’n werk gaat en bijvoorbeeld over het invullen van belangrijke documenten (Uniform Europees Aanbestedingsformulier), kijk dan op het  programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein (https://piasd.nl/). Zij bieden vier gratis e-learning modules aan speciaal voor Aanbieders.

 

Klinkt aanbesteden u ingewikkeld in de oren? Er zijn gespecialiseerde tenderbureaus op de markt die u hierbij kunnen ondersteunen.