Aanslag (lokale) belastingen via mail in berichtenbox van ‘MijnOverheid’

Papieren belastingaanslag verdwijnt

 

Heeft u geen aanslag ontvangen?

Als u gebruik maakt van de berichtenbox (de digitale postbus) van MijnOverheid, ontvangt u dit jaar geen papieren aanslag per post. U ontvangt uw aanslag dan in de berichtenbox. De Belastingsamenwerking West-Brabant legt namens uw gemeente en het waterschap de aanslag lokale belastingen op.

Bent u aangemeld bij MijnOverheid en heeft u een e-mailadres opgegeven, dan ontving u per e-mail een bericht dat er post is in uw berichtenbox. Heeft u geen e-mailadres opgegeven, houdt u dan zelf in de gaten of er post is in de berichtenbox. Controleer dus voor de zekerheid of uw aanslag in de berichtenbox zit. U kunt inloggen op www.mijn.overheid.nl met uw DigiD. Wordt uw administratie gedaan door iemand anders, vraag dan of deze voor u controleert of de aanslag naar de berichtenbox is verzonden.

Uw aanslag voortaan digitaal?

U kunt zich voor 2016 nog aanmelden voor de digitale aanslag en andere correspondentie van de BWB. U logt hiervoor in op www.mijn.overheid.nl met uw DigiD. Bij ‘Instellingen’ onder ‘Samenwerkingsverbanden’ kiest u voor Belastingsamenwerking West-Brabant. U krijgt dan de eerstvolgende aanslag lokale belastingen in uw berichtenbox.

Zoeken