Afspraak maken met de gemeente? Nu nog aantrekkelijker met sms-herinnering en QR-scancode

Wij herinneren u met een sms aan de afspraak

Als u een afspraak maakt voor een paspoort, Nederlandse identiteitskaart, rijbewijs of één van de vele andere producten waarvoor u een afspraak kunt maken, dan krijgt u voortaan een dag tevoren een sms-bericht als herinnering. Wel zo gemakkelijk. U moet dan natuurlijk wel, bij het maken van een afspraak via het webformulier op www.etten-leur.nl of via het telefoonnummer 14076, uw 06-nummer aan ons doorgeven.

Met de QR-code is melden aan de receptie niet meer nodig

Ook kunt u zich voortaan heel eenvoudig melden in de Publiekshal van het Stadskantoor met uw afspraakbevestiging op papier of per e-mail op uw telefoon. Op de bevestiging staat namelijk een QR-code (een scancode met blokjes). Die code, op papier of op uw mobiel, scant u bij een speciale zuil en zo weten we dat u binnen bent voor uw afspraak. U hoeft zich dus niet meer bij de receptiebalie te melden.

Bevestiging vergeten of geen afspraak gemaakt?

Bent u uw afspraakbevestiging vergeten, dan kunt u zich melden bij de zuil met uw geboortedatum. We kunnen dan snel zien waarvoor en hoe laat u een afspraak heeft. Bent u vergeten om een afspraak te maken, dan kan dat heel eenvoudig aan onze Digitafels in de Publiekshal. U ziet dan het overzicht van dagen en tijden waarop een afspraak maken mogelijk is. Ook kunt u ’s morgens en tijdens de maandagavondopenstelling zonder afspraak een volgnummer nemen uit de speciale zuil. Ook dan hoeft u niet aan te sluiten bij de receptiebalie. Wel moet u dan langer op uw beurt wachten, want alle bezoekers met een afspraak gaan voor.

Afspraak wijzigen en afspraaktijden

Het is bovendien mogelijk om via het ‘webformulier afspraak maken’ zelf de dag of tijd van uw afspraak te wijzigen. Dat kan nodig zijn als een eerder gemaakte afspraak voor u niet meer uitkomt.

U kunt bij de gemeente op afspraak terecht op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. In alle gevallen is een bezoek met afspraak sneller en beter dan een bezoek zonder afspraak. En zeg nou zelf: bij de kapper, de tandarts of de garage gaat u ook niet zitten wachten zonder afspraak. Doe uzelf een plezier en kom naar de gemeente op afspraak!

Afspraak-maken

Zoeken