Sonate is de achtste brede school in Etten-Leur - Volg de totstandkoming

Achtste brede school wordt gebouwd

Brede school Sonate is de achtste - en tevens laatste - brede school die we in Etten-Leur realiseren. De planning is dat Sonate met ingang van het schooljaar 2018-2019 gereed is.

Wie gaan er gebruik van maken?

Het gebouw biedt straks ruimte aan de basisscholen RK Carillon, PC Klankhof en RK Kompas en aan Kindercentrum Bellefleur. Niet alleen in het gebouw wordt samengewerkt. Ook buiten het gebouw is er bijvoorbeeld een goede samenwerking met wijkvereniging Grauwe Polder. We zijn trots op alle brede scholen waarin steeds diverse partners dagelijks intensief met elkaar samenwerken. De gebouwen zijn belangrijk, maar de bereidheid van alle gebruikers om samen te werken met het oog op de beste ontwikkeling van de kinderen, is nog veel belangrijker. 

Sonate in beeld en geluid

Met de video's die o.a. via het YouTubekanaal en de social media van de Gemeente Etten-Leur te bekijken zijn, laten we zien wat er allemaal bij het realiseren van Sonate komt kijken. Van de sloop van de oude gebouwen tot het visueel volgen van de nieuwbouw. De video's geven onder meer een kijkje achter de schermen tijdens bouwvergaderingen. We lopen mee aan de hand van architect en aannemer. Het gebouw krijgt langzaam vorm en u gaat zien hoe dat verloopt.  

Persoonlijke verhalen en aandacht voor de andere brede scholen

In de videoserie is er natuurlijk ook aandacht voor persoonlijke verhalen. Interviews met kinderen, ouders, medewerkers en met bijvoorbeeld architect, aannemer, wethouder. We volgen de verhuizing en laten ook beelden zien van de andere Etten-Leurse brede scholen. We zijn trots op onze brede scholen en dragen dat graag samen met onze partners uit. Gemeente Etten-Leur laat zien 'Dé brede schoolgemeente van Nederland' te willen zijn.

Volg de totstandkoming op YouTube

Veel kijkplezier de komende maanden. Klik hier voor de eerste video van de serie

 

Zoeken