Vertrouwenscoaches actief in Etten-Leur

Vertrouwenscoaches zijn er als dat nodig is

Als gemeente vinden wij het belangrijk dat inwoners bij ons terecht kunnen met al hun vragen.
Vanaf 1 juli gaan er drie vertrouwenscoaches aan de slag in Etten-Leur. Vertrouwenscoaches luisteren en geven advies over de te nemen stappen om je levenssituatie te verbeteren. Van zorgvraag tot gevoelsvraag. Samen wordt een pad bepaald. Vertrouwenscoaches informeren, begeleiden, verwijzen en werken waar nodig samen met het netwerk. Iemand beslist altijd zélf over de te nemen stappen.

Bereikbaarheid vertrouwenscoaches

De vertrouwenscoaches zijn elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 076 - 50 477 34 en per e-mail op info@vertrouwenscoachettenleur.nl.

Andere vormen van cliëntondersteuning

Naast de ondersteuning die de vertrouwenscoaches bieden, kunt u ook ondersteund worden bij een gesprek met de gemeente. U kunt hiervoor een beroep doen op de gratis cliëntenondersteuning die geboden wordt door MEE en de KBO. MEE is bereikbaar op: 076- 522 30 90 of via info@meewestbrabant.nl De KBO is bereikbaar (ook voor niet-leden) via info@kboetten.nl of k.b.o.leur@gmail.com.

Cliëntondersteuning - Wmo

Sinds 1 januari 2015 is de gemeente op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) verantwoordelijk voor de organisatie van onafhankelijke cliëntondersteuning. Cliëntondersteuning richt zich op alle inwoners en is gratis beschikbaar. 

Zoeken