Energie themakrant huis-aan-huis bezorgd

Rond 4 november wordt de Energiekrant 2020 huis-aan-huis bezorgd in Etten-Leur. Je leest daarin meer over de maatregelen die de opwarming van de aarde kunnen stoppen en je krijgt informatie over wat jij zelf daaraan kunt doen.
Etten-Leur is een gemeente waar mensen met plezier wonen, werken en recreëren. Dat willen we graag zo houden, maar door de klimaatverandering is dat niet vanzelfsprekend. De laatste jaren zien we extreme hitte, droogte en wateroverlast. Dit vraagt om actie.

In 2050 wekken we alle elektriciteit duurzaam op en gebruiken we geen aardgas meer voor verwarming en koken. Om dat te bereiken moeten we belangrijke en soms grote keuzes maken. Voor sommigen kan het niet snel genoeg gaan.
Anderen hebben nog veel vragen of zijn sceptisch. Wat gaat het kosten en wie gaat dat betalen? Veel is nog onbekend. Gelukkig hoeft niet alles in een keer. We bekijken het samen, stap voor stap. Haalbaar en betaalbaar staan daarbij voorop.
In het Klimaatakkoord zijn hierover afspraken gemaakt. En in de Energiekrant informeren we je hier graag over.

Heb je de krant niet ontvangen of wil je de energiekrant digitaal lezen? Ga dan naar  http://www.themanieuws.nl/app/publication/DET201