Officiële Bekendmakingen van Gemeente Etten-Leur bekijken via de gratis app

Door de overheid is een gratis app uitgebracht: Officiële Bekendmakingen. Hiermee zijn ook de officiële bekendmakingen van Gemeente Etten-Leur in o.a. de Staatscourant en het  Gemeenteblad te bekijken op bijvoorbeeld je smartphone of tablet. De nieuwste officiële bekendmakingen van de Gemeente Etten-Leur op www.overheid.nl vind je nu dus ook eenvoudig en snel terug via deze app. Naast het publiceren van de bekendmakingen op de website www.overheid.nl (en via de bijbehorende emailservice) is deze app de volgende mogelijkheid om kennis te nemen van de officiële bekendmakingen van o.a. Gemeente Etten-Leur.
Via de Officiële Bekendmakingen-app kun je dagelijks in een digitale krant bladeren door de gepubliceerde officiële bekendmakingen. Publicaties uit de Staatscourant, het Staatsblad en het Tractatenblad zijn beschikbaar evenals de publicaties in het Gemeenteblad, Provinciaal Blad en Waterschapsblad van de deelnemende overheden (o.a. dus van Gemeente Etten-Leur). Ook diverse Parlementaire Documenten zijn beschikbaar. In de app kun je kiezen welke Officiële Bekendmakingen je dagelijks wilt ontvangen.
De app voor Android kun je gratis downloaden in de Play store. Een versie voor Apple kun je in de iTunes Apple Store downloaden.