Informatie over maatregelen voor ondernemers door COVID-19

Gepubliceerd op: 19-03-2020 

Laatst gewijzigd op: 21-12-2021 

Kabinet verlengt coronasteun ondernemers tot en met maart 2022

Ondernemers, bedrijven en werkenden hebben in ieder geval tot 14 januari te maken met de aangescherpte coronamaatregelen. Die beperken de ruimte om te ondernemen. Om hen in deze periode te helpen verlengt het kabinet het economisch steunpakket. Hiervoor trekt het kabinet 4,4 miljard euro uit.

Kabinet verlengt coronasteun ondernemers tot en met maart 2022 | Nieuwsbericht | Rijksoverheid.nl

Naast de overheid zijn er andere instanties die u in de gaten kunt houden voor informatie zoals de wegijzer voor ondernemers (https://ondernemersplein.kvk.nl/coronavirus-wegwijzer-voor-ondernemers/) van de Kamer van Koophandel en hun Coronaloket welke is te bereiken via 0800-2117 tussen 08.00 - 20.00 uur.

 

Naar de steunmaatregelen door Gemeente Etten-Leur

Naar de steunmaatregelen van het Kabinet

Naar de steunmaatregelen van Provincie Noord-Brabant

Naar verdere nuttige informatie 

Pas op voor criminele investeerders in de horeca (infographic)

Naar direct contact met de gemeente of vertegenwoordigers in de regio 

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Tijdens de corona-crisis helpen de ervaren adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord ondernemers gratis 

 

Samen met onze partners proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen. Heeft u na het lezen van bovenstaand overzicht nog vragen aan (of tips voor) de gemeente Etten-Leur over de gevolgen van het coronavirus voor uw onderneming, neem dan contact op met Nanneke Mulder, via nanneke.mulder@etten-leur.nl.