linkinbio

Linkinbio geeft een overzicht van actuele links die genoemd worden in onze berichten op Instagram 

Volg de officiële, gemeentelijke kermisinformatie op Facebook en Instagram 

Wil je op de hoogte zijn en blijven van de officiële, gemeentelijke informatie over de Etten-Leurse kermissen, volg dan de facebookpagina: www.facebook.com/kermisinettenleur 

Of ga op Instagram naar: kermisinettenleur en volgen maar. 

Je herkent de beide officiële pagina’s aan het gemeentelijke kermislogo. 

Alleen de informatie op www.facebook.com/kermisinettenleur en op www.instagram.com/kermisinettenleur is afkomstig van Gemeente Etten-Leur. Voor de informatie op andere facebookpagina’s, facebookgroepen en instagramaccounts over de Etten-Leurse kermissen, draagt de gemeente geen verantwoordelijkheid. 

 

Geboorteboekje 

Iedere pasgeboren baby ontvangt vanaf 17 mei het nieuwe geboorteboekje. Dit unieke voorleesboekje is speciaal geschreven en getekend voor Gemeente Etten-Leur. Met in de hoofdrol Saartje, de hond van burgemeester Miranda de Vries. Beleef het leuke avontuur van Saartje. Een écht Etten-Leurs voorleesverhaal met veel mooie zoek- en kijktekeningen. 

Bij de geboorte van een baby in Etten-Leur doen de ouders geboorteaangifte aan de balie bij de gemeente. Daar krijgen de ouders het boekje direct mee. Wanneer het kindje wordt geboren in een andere gemeente, maar wel in Etten-Leur woont, feliciteert Gemeente Etten-Leur de ouders per brief. Bij die brief stuurt de gemeente ook het geboorteboekje mee. Ouders hoeven dus niets te doen. Het geboorteboekje valt vanzelf op de mat.

Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe geboorteboekje? Je kunt alvast een kijkje nemen en het lied horen dat speciaal gemaakt is bij de presentatie van het boekje: https://youtu.be/OtsE67w90Io 

Op ons YouTubekanaal www.youtube.com/ettenleur zie je ook de video met burgemeester Miranda de Vries die voorleest uit het Geboorteboekje: https://www.youtube.com/watch?v=updz6kgxghI 

 

Nieuwe Nobelaer - bouwvorderingen in foto's 

De bouw van het nieuwe cultureel centrum vordert goed. Je vindt op Pinterest elke paar weken een nieuwe foto van de bouw. Volg jij ons al op Pinterest? Zie https://nl.pinterest.com/gemettenleur/ Daar staan verschillende themaborden. 

Eén van de borden op Pinterest gaat over de Nieuwe Nobelaer: https://nl.pinterest.com/gemettenleur/nieuwe-banakker-nieuwe-nobelaer/

 

De corona informatie van de Rijksoverheid

Op de website https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 vind je de actuele informatie van de rijksoverheid. 

 

Stuur ons jouw mooiste Etten-Leurse foto's 

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verrassende en bijzondere kijk op onze plaats. Maak jij een échte Etten-Leurse foto? Mail die dan naar communicatie@etten-leur.nl. Wie weet zie je jouw foto terug bij ons op Instagram. Natuurlijk met jouw instagramnaam erbij. Ere wie ere toekomt. Door jouw foto in te sturen, geef je Gemeente Etten-Leur toestemming om die rechtenvrij te gebruiken op de gemeentelijke (social) media en in de gemeentelijke uitgaven. Zet er wel even bij wanneer en waar je de foto gemaakt hebt. We hebben het liefst foto’s die herkenbaar Etten-Leurs en actueel zijn. Veel succes met fotograferen. We kijken uit naar jouw inzending! 

 

www.duursaam-etten-leur.nl/zonnepark-langs-a58.html

www.zonneparka58.nl

Langs de A58 is, met goedkeuring van Rijkswaterstaat, tegen het talud tussen de afritten Etten-Leur en Etten Leur-West, het langste zonnepark van Nederland aangebracht. Over een afstand van ongeveer 4 kilometer staan er 6.300 zonnepanelen. De panelen voorzien uiteindelijk in de elektriciteitsbehoefte van ongeveer 850 woningen in Etten-Leur. De opgewekte stroom wordt rechtstreeks aan het elektriciteitsnetwerk van Etten-Leur geleverd. De officiele opening van het zonnepark is naar verwachting in het voorjaar van 2021. Dit is verplaatst vanwege de geldende coronamaatregelen.