linkinbio

Linkinbio geeft een overzicht van actuele links die genoemd worden in onze berichten op Instagram 
 

Verkiezingen 2023 Provincie en Waterschap

Kijk hier: De stemlokalen en de drukte bij de stemlokalen in beeld

 Alle overige informatie: www.etten-leur.nl/Bestuur/Verkiezingen

 

Stuur ons jouw mooiste Etten-Leurse foto's

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verrassende en bijzondere kijk op onze plaats. Maak jij een échte Etten-Leurse foto? Mail die dan naar communicatie@etten-leur.nl. Wie weet zie je jouw foto terug bij ons op Instagram. Natuurlijk met jouw (instagram)naam erbij. Ere wie ere toekomt. Door jouw foto in te sturen, geef je Gemeente Etten-Leur toestemming om die rechtenvrij te gebruiken op de gemeentelijke (social) media en in de gemeentelijke uitgaven. Zet er wel even bij wanneer en waar je de foto gemaakt hebt. We hebben het liefst foto’s die herkenbaar Etten-Leurs en actueel zijn. Veel succes met fotograferen. We kijken uit naar jouw inzending! 

 

Omgevingsvisie

Bekijk op www.etten-leurdoethetgewoon.nl de informatie over de Omgevingsvisie van Etten-Leur: Het kompas voor de komende 20 jaar.


Begroting 2023 in één oogopslag 

De ‘Begroting 2023 in één oogopslag’ is een infographic waarop je in één oogopslag ziet wat de begrote inkomsten en uitgaven zijn van de Gemeente Etten-Leur. Er is, net als eerdere jaren, gekozen voor een vormgeving op hoofdlijnen. Je vindt 'm op ons 'Financieel portaal'. Natuurlijk staat ook de begroting in zijn geheel op https://financieelportaal.etten-leur.nl/ 

 

De corona informatie van de Rijksoverheid

Op de website https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 vind je de actuele informatie van de rijksoverheid.