linkinbio

Linkinbio geeft een overzicht van actuele links die genoemd worden in onze berichten op Instagram 

Dodenherdenking  

Dodenherdenking op 4 mei: 
In een besloten bijeenkomst hield de burgemeester een toespraak en werden er kransen gelegd bij de herdenkingsplaats. Je kunt de toespraak van de burgemeester in zijn geheel lezen op onze website. 

 

Koningsdag - lintjes 2021 

Op 26 april, kregen 6 inwoners van Etten-Leur een lintje. In deze video zie je een compilatie van de beelden van de uitreiking van de koninklijke onderscheidingen: https://bit.ly/332WGeF. Geniet nog even na en gefeliciteerd allemaal!

 

Nieuwe Nobelaer - bouwvorderingen in foto's 

De bouw van het nieuwe cultureel centrum vordert goed. Je vindt op Pinterest elke paar weken een nieuwe foto van de bouw. Volg jij ons al op Pinterest? Zie https://nl.pinterest.com/gemettenleur/ Daar staan verschillende themaborden. 

Eén van de borden op Pinterest gaat over de Nieuwe Nobelaer: https://nl.pinterest.com/gemettenleur/nieuwe-banakker-nieuwe-nobelaer/

 

Een nieuwe lente een nieuwe hashtag (#ettenleurbuiten)

Met de hashtag #ettenleurbuiten dagen we onze volgers uit om de mooiste, verborgen buitenplekken in Etten-Leur te fotograferen.

Het gaat met deze hashtag om die Etten-Leurse juweeltjes, die jij kent en koestert en waar misschien heel veel mensen aan voorbij lopen. Dat kan zijn: een gebouw, een object, een beeld, een waterkant, een park, een monument, een detail. Alles mag, als het maar buiten, bijzonder en Etten-Leurs is.

Kortom: Welke buitenplek heeft jouw hart gestolen? En vertel ons waarom dat is. De geselecteerde foto’s plaatsen we graag op Instagram, op onze andere media en in gemeentelijke uitgaven en notities. Met daarbij jouw naam, want ere wie ere toekomt. Als je een foto aanlevert, geef je Gemeente Etten-Leur toestemming om die rechtenvrij te gebruiken op de gemeentelijke (social) media en in gemeentelijke uitgaven.

We kijken uit naar jullie verrassende en creatieve kijk op #ettenleurbuiten en zien graag de foto’s binnen komen in onze mailbox communicatie@etten-leur.nl

Natuurlijk blijven ook alle andere foto’s, over andere onderwerpen, van harte welkom. Die plaatsen we dan, onder dezelfde voorwaarden, ook graag op onze gemeentelijke platformen en uitgaven.

Succes!

 

De corona informatie van de Rijksoverheid

Op de website https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 vind je de actuele informatie van de rijksoverheid. 

 

Stuur ons jouw mooiste Etten-Leurse foto's 

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verrassende en bijzondere kijk op onze plaats. Maak jij een échte Etten-Leurse foto? Mail die dan naar communicatie@etten-leur.nl. Wie weet zie je jouw foto terug bij ons op Instagram. Natuurlijk met jouw instagramnaam erbij. Ere wie ere toekomt. Door jouw foto in te sturen, geef je Gemeente Etten-Leur toestemming om die rechtenvrij te gebruiken op de gemeentelijke (social) media en in de gemeentelijke uitgaven. Zet er wel even bij wanneer en waar je de foto gemaakt hebt. We hebben het liefst foto’s die herkenbaar Etten-Leurs en actueel zijn. Veel succes met fotograferen. We kijken uit naar jouw inzending! 

 

www.duursaam-etten-leur.nl/zonnepark-langs-a58.html

www.zonneparka58.nl

Langs de A58 is, met goedkeuring van Rijkswaterstaat, tegen het talud tussen de afritten Etten-Leur en Etten Leur-West, het langste zonnepark van Nederland aangebracht. Over een afstand van ongeveer 4 kilometer staan er 6.300 zonnepanelen. De panelen voorzien uiteindelijk in de elektriciteitsbehoefte van ongeveer 850 woningen in Etten-Leur. De opgewekte stroom wordt rechtstreeks aan het elektriciteitsnetwerk van Etten-Leur geleverd. De officiele opening van het zonnepark is naar verwachting in het voorjaar van 2021. Dit is verplaatst vanwege de geldende coronamaatregelen.