Archiefweb

Bent u op zoek naar een pagina die op deze website heeft gestaan, maar er nu niet meer op staat? Ga dan naar ons archief op Archiefweb. Na het aanklikken van deze link komt u allereerst op onze website van gisteren, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere datum. De gekozen archiefwebsite is volledig doorklikbaar met alle informatie, afbeeldingen en documenten. Alleen de functies DigiD, inloggen en zoeken werken niet op de websitepagina's in het archief.

Wilt u in het archief zoeken, dan kan dat op drie manieren:

  • Via ‘selecteer een datum’ in de kalender in de grijze balk aan de linkerzijde kunt u naar de website van een bepaalde dag in het verleden. U kunt terug tot 3 mei 2013. Op die datum zijn we namelijk begonnen met het aanleggen van het websitearchief.
  • Via ‘zoeken in het archief’ in de grijze balk aan de linkerzijde kunt u klikken op ‘Vul hier uw zoekterm in…’. Na het invullen van een trefwoord klikt u op het roze pijltje. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s waarop dat trefwoord heeft gestaan. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.
  • Via het aanklikken van ‘geavanceerd zoeken’ kunt u nog preciezer een zoekopdracht invoeren. Op de pagina die dan verschijnt, staat hoe dat werkt.

Wilt u zoeken in het archief van de gemeenteraad, dan gaat u als volgt te werk:

  • Klik in de grijze balk aan de linkerkant op ‘klik hier voor raadsinformatie (in een nieuw venster)’. Dan opent de website van de gemeenteraad van Etten-Leur  (https://ris2.ibabs.eu/ettenleur) in een nieuw venster. U verlaat dan Archiefweb. In de kalender op de website van de gemeenteraad,  kunt u vervolgens kiezen op maand en jaar en dan de vergaderstukken van een gekozen vergadering openen.