Upgrade

Elke website wordt om de paar jaar eens goed tegen het licht gehouden. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken, nieuwe vormgeving en nieuwe inzichten komen dan in beeld. Dat geldt ook voor de gemeentelijke website www.etten-leur.nl. De website wordt natuurlijk dagelijks aangepast en er worden steeds updates uitgevoerd. In 2019 en 2020 is de website weer volledig op de schop genomen, zowel de vormgeving als het cms-webbeheersysteem. Dat noemen we een upgrade. 

Vernieuwen, verbeteren, veranderen

Onze website past helemaal in de herkenbare gemeentelijke huisstijl. De zoekmachine is verder verbeterd en er zijn verschillende directe, snelle ingangen per hoofdcategorie (Inwoner, Ondernemer, Bestuur, Vrije tijd). Elke hoofdcategorie heeft een uitklapmenu waarin je snel een keuze kunt maken uit de onderwerpen. Gemeente Etten-leur gebruikt helder taalgebruik en dat vergroot het gebruiksgemak. Kortom: we hebben er alles aan gedaan om de website nog beter, sneller en overzichtelijker te maken. De oudere berichten staan in ons webarchief. Daardoor blijft de website overzichtelijk en snel. 

Multimedia en social media

En natuurlijk past onze website zich aan: of je nu op jouw laptop, PC, tablet of smartphone kijkt, dat maakt niet uit. U hoeft niet steeds te scrollen, te draaien en in te zoomen om de website goed te kunnen bekijken. Natuurlijk is de website ook volledig gekoppeld aan onze social media. Heel veel websiteberichten krijgt u dan ook actief aangeboden via onze social media (is een interne link naar onze social media).

Een website is nooit af

Een website is nooit af. Er wordt elke dag aan gewerkt. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar uw mening over onze  website. En heeft u suggesties of tips dan kunt u die mailen naar communicatie@etten-leur.nl. De webredactie bekijkt dan of daar iets mee gedaan kan worden.