Openbare laadpalen voor elektrische auto’s

Woont u in Etten-Leur en heeft u een elektrische auto, maar heeft u daarvoor geen parkeerplaats op eigen terrein? Dan komt u in aanmerking voor een openbare laadpaal.

Gemeente Etten-Leur heeft een overeenkomst gesloten met Allego (exploitant van openbare laadpalen). Bewoners van Etten-Leur kunnen via Allego een openbare laadpaal aanvragen. Alle informatie daarover vindt u op www.openbaarladen.nl/etten-leur

Zij beoordelen uw aanvraag en controleren aan de hand van de beleidsregels van Gemeente Etten-Leur of u in aanmerking komt voor een laadpaal. Bovendien geeft Allego advies over de meest geschikte locatie binnen 300 meter van uw woning.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via het mailadres laadpalen@etten-leur.nl ,telefonisch via 14076 of bij de receptiebalie in het stadskantoor. 

De gemeente Etten-Leur heeft openbare laadpalen van verschillende aanbieders. Per aanbieder verschillen de laadtarieven. Om een indicatie van de kosten te krijgen, raden wij u aan dit zelf te onderzoeken. De website van de ANWB geeft hiervan een mooi overzicht: https://www.anwb.nl/auto/elektrisch-rijden.

 

Tags: elektrisch rijden, laadstation, oplaadpunt