Uitnodiging Hondschotestraat, Malbodestraat en Terwaanstraat

U woont in of in de omgeving van de Terwaanstraat, Hondschotestraat en Malbodestraat. Deze straten worden volledig herstraat. Hierbij wil de gemeente de mogelijkheid onderzoeken of er draagvlak bestaat bij de bewoners voor het maken van een éénrichtingsstraat. Graag nodigen wij u uit voor een inloopavond om het ontwerp te komen bekijken. In deze brief leest u hier meer over.

Komt u naar de inloopavond?

Op 30 januari 2019 is er een inloopavond over de werkzaamheden. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 20.30 uur in activiteitencentrum D’n Drempel, Papenstraat 47 in Etten-Leur. U kunt vrijblijvend binnen lopen om het ontwerp te bekijken, een reactie te geven of vragen hierover te stellen. Heeft u tijdens of na afloop van de inloopavond nog suggesties? Die kunt u daarna ook aan ons kwijt via info@etten-leur.nl. Dit kan tot 8 februari 2019.

Wilt u de informatie digitaal inzien?

U kunt het ontwerp ook digitaal hier bekijken. Daar kunt u doorklikken naar het ontwerp.

Verhinderd?

Kunt u niet aanwezig zijn bij de inloopavond op 30 januari 2019? Dat is geen probleem. U kunt uw vragen of reacties ook via info@etten-leur.nl geven, dit kan tot 8 februari 2019.

Vragen?

Heeft u nog vragen na het lezen van deze brief? Neemt u dan gerust contact op met Peter Vreeven. Dat kan via (076) 502 4549 of via info@etten-leur.nl.

We zien u graag op 30 januari 2019!