Onderhoudswerkzaamheden Paukeslag - Bodebericht 5 oktober

Op maandag 10 oktober begint de aannemer met de werkzaamheden in de Paukeslag. Het werk duurt naar verwachting tot begin mei 2023. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd waardoor de omgeving beter bereikbaar blijft en de overlast beperkt wordt.

 

Download de app en blijf op de hoogte

De aannemer maakt tijdens de uitvoering gebruik van een ‘omgevingsapp’ waarin u alle informatie over het project kunt vinden. De app Omniom is beschikbaar in de Playstore en Appstore. In deze app kunt u zoeken op ‘Herinrichting Paukeslag Etten-Leur’. Hierin worden steeds updates geplaatst over de voortgang van de werkzaamheden. Ook kunt u via de app vragen stellen aan de uitvoerder op het werk. Wij raden u aan gebruik te maken van de app en zo op een gemakkelijke en leuke manier op de hoogte te blijven van de voortgang van de werkzaamheden.

Informatie op de website

Alle actuele informatie en tekeningen staan op de gemeentelijke website > Inwoner > Verkeer > Werk aan de weg en straatafsluitingen > Onderhoudswerkzaamheden Paukeslag.