Contactgegevens Schoenmakershoek

Meer informatie op www.deschoenmakershoek.nl of facebook.com/wijkvereniging.deschoenmakershoek

Contact via info@deschoenmakershoek.nl

Voorzitter: Luut de Boer

De wijk Schoenmakershoek is in de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. De wijkvereniging, die nu bijna 5 jaar geleden werd opgericht, kon dit echter niet bijbenen, waardoor er een gat in de bezetting en voornamelijk het bestuur ontstond. Sinds kort is het bestuur echter weer volledig  en zijn alle taken officieel overgedragen. Recentelijk is ook Henk van der Zanden, een van de eerste ZwerfAfvalPakkers aangesloten bij het bestuur, waardoor een efficiënte verbinding ontstaat tussen de wijkvereniging en de ZAPpers.

De wijkvereniging zet zich onder meer in voor het secuur in kaart brengen van het energiebeheer, de leefbaarheid in de wijk en natuurlijk de al bekende activiteiten, zoals Pasen en Halloween. De ZAPpers lopen vrijwillig, in eigen tempo en frequentie, een rondje door (een deel van) de wijk waarbij ze al het zwerfafval verwijderen. Dit in goede samenwerking met de gemeente Etten-Leur.

De wijkvereniging wil horen wat er leeft in de wijk en breidt graag haar activiteiten uit. Zowel op het gebied van leefbaarheid en ontwikkelingen in de wijk, als de activiteiten voor jong en oud. Daarom is de wijkvereniging op zoek naar mensen die zich incidenteel of structureel willen inzetten. Dus heeft u wensen ten aanzien van de wijk en/of heeft u een talent, een hobby, een onderneming of gewoon een paar uurtjes de tijd en wilt u graag wat voor de wijk betekenen dan verneemt de wijkvereniging graag van u.

Tevens bent u van harte uitgenodigd voor 'Je vindt het in je wijk'. Deze netwerkbijeenkomsten worden gehouden in de Smeltkroes De Keen, Kwadestraat 2. Hou daarvoor de aankondigingen vanuit de wijkvereniging in de gaten.