Intensieve samenwerking tussen de gemeente en OKB helpt ondernemers!

Sinds 1 april 2017 laten de gemeenten Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen en Zundert de dienstverlening aan (startende) ondernemers uitvoeren door de landelijke opererende organisatie Stichting Ondernemersklankbord (OKB). De vijf gemeenten werken vanuit regionale samenwerking al jaren samen op het gebied van advisering en ondersteuning van (startende) ondernemers.

In de afgelopen jaren zijn er vanuit deze samenwerking een groot aantal ondernemers in deze verschillende gemeenten geholpen door de ervaren adviseurs van het Ondernemersklankbord. Tijdens de spreekuren die in iedere gemeente worden gehouden, hebben zij een grote diversiteit aan ondernemers ontmoet die daar hun problemen of vragen konden bespreken. Op die manier zijn vooral veel starters geholpen om bijvoorbeeld  een goed ondernemingsplan te maken, of om hun marketing, communicatie en financiering te organiseren. Zo levert deze samenwerking een uitstekende bijdrage aan de versterking van de ondersteuning en ontwikkeling van ondernemers in onze gemeenten.

Ondernemers die hulp zoeken kunnen contact opnemen via telefoonnummer 088 1717920 of via e-mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl. Zo kan er een afspraak gemaakt worden op een van de spreekuren in het stadskantoor. Een gesprek over de specifieke situatie met een van de ervaren adviseurs van het OKB is geheel vrijblijvend en kost niets. De mensen van Team West Brabant die voor coachende en adviserende werkzaamheden worden ingezet zijn ervaren, gemotiveerde en enthousiaste adviseurs. Zoals oud- ondernemers, mensen die in het management van grote bedrijven hebben gewerkt of specialisten zoals juristen of accountants.