Ontheffing Winkeltijden

Scroll naar

winkelmandsymbool

Wilt u buiten de reguliere winkeltijden geopend zijn voor publiek, dan is daarvoor een ontheffing vereist. De ontheffing vraagt u aan via het webformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wanneer het voor u niet mogelijk is om de aanvraag digitaal in te dienen, neem dan contact op met de gemeente. Alle informatie over bereikbaarheid (openingstijden, afspraak en contact) vindt u hier. 

Volg uw (aan)vraag
Als u een aanvraag heeft gedaan via het webformulier aan de rechterzijde, dan kunt u de voortgang daarvan volgen via de aanklikbutton ‘Volg uw (aan)vraag’. Na het inloggen met uw DigiD of e-Herkenning, kunt u zien hoever het staat met uw (aan)vraag.  

Ook kunt u bij het invullen van een webformulier ervoor kiezen om het invullen op een later moment af te ronden. Het webformulier wordt dan ook ondergebracht bij ‘Volg uw (aan)vraag’ zodat u daar later mee verder kunt.

Kosten

euroteken

Voor het in behandeling nemen van de aanvraag worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn € 123,95

 

Maak een afspraak met ons

Vanaf januari 2019 kunt u bij de gemeente alleen nog op afspraak terecht. Hier leest u alle informatie over het maken van een afspraak met de gemeente Etten-Leur. U kunt hier dan ook gelijk een afspraak vastleggen.