Zomerkermis in het Brabantpark

De zomerkermis wordt dit jaar in het Brabantpark gehouden van vrijdag 2 juli tot en met 7 juli. Samen met de Kermisexploitanten hebben we een mooie mix gemaakt van 37 verschillende attracties, behendigheidsspellen en eet- en snoepgelegenheden zodat we ook dit jaar heerlijk kunnen genieten van de kermis. Op het kermisterrein geldt de 1,5 meter onderlinge afstandsregel. Laten we ons daar samen aan houden.

Zwaaien en Zwieren

Iedere dag kan er gezwaaid en gezwierd worden in de Booster, Showtime, de Botswagens, de Breakdance, het Spookhuis en in nog veel meer stoere attracties. Ook voor de kinderen is er spanning en sensatie in draaimolen Le Grand Carrousel, de buggy’s, de bootjesmolen en natuurlijk het Lunapark. Wie een kansje wil wagen kan terecht bij de verschillende amusementsattracties.

Iets te eten halen?

Op de kermis is er natuurlijk ook voldoende te snacken bij de foodkramen. Van oliebollen, poffertjes, vis, suikerspin, Spaanse churros, frietjes, braadworst, ijs en kaneelstokken. Eet smakelijk!

Er zijn geen terrasjes op de kermis want we hopen dat de kermisbezoekers na afloop gezellig gaan nagenieten op de terrassen van onze Etten-Leurse horecaondernemers.

Openingstijden

De kermis opent op vrijdagmiddag om 15.00 uur en op zaterdag tot en met woensdag om 13.00 uur. De sluitingstijd is alle dagen om 24.00 uur.


Niks missen?

Volg alle nieuwtjes over de kermis op facebook en mis niks: www.facebook.com/kermisinettenleur