Sjors sportief en creatief bij de presentatie van het programmaboekje 2023-2024
Actueel

De nieuwe ‘Sjorsboekjes’ zijn er weer

Laatst gewijzigd: 2023-09-25 13:51:43

Goed nieuws voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Etten-Leur. De nieuwe ‘Sjorsboekjes’ zijn er weer! Hiermee kunnen ze tot aan de zomervakantie weer verschillende sport- en cultuuractiviteiten ontdekken. Van badminton, scouting tot en met muziekles en dansen: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Etten-Leur ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. Vanaf vanmiddag 15.00 uur kunnen leerlingen zich inschrijven via www.sjorsetten-leur.nl.
Vier programmaboekjes van Sjors sportief en creatief met de titel Ontdek je talent liggen bij elkaar op de stoep

Vanmorgen was de feestelijk kick-off bij Het Kompas samen met wethouder René Verwijmeren. Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van Gemeente Etten-Leur in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders.

Wethouder van cultuur René Verwijmeren: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen nu al vier jaar mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeenten te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden.”

De feestelijke uitreiking van het eerste Sjors sportief en creatief boekje 2023-2024 aan een basisschoolleerling door wethouder René Verwijmeren