Lotje, ons Instagramhondje, aan het water
Actueel

Linkinbio

Laatst gewijzigd: 2024-01-18 10:39:46

Stuur ons jouw mooiste Etten-Leurse foto’s

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verrassende en bijzondere kijk op onze plaats. Maak jij een échte Etten-Leurse foto? Mail die dan naar communicatie@etten-leur.nl. Wie weet zie je jouw foto terug bij ons op Instagram. Natuurlijk met jouw (instagram)naam erbij. Ere wie ere toekomt. Door jouw foto in te sturen, geef je Gemeente Etten-Leur toestemming om die rechtenvrij te gebruiken op de gemeentelijke (social) media en in de gemeentelijke uitgaven. Zet er wel even bij wanneer en waar je de foto gemaakt hebt. We hebben het liefst foto’s die herkenbaar Etten-Leurs en actueel zijn. Veel succes met fotograferen. We kijken uit naar jouw inzending!

Haansberg: ruimte voor wonen, ontmoeten en beleven

Er was in januari veel belangstelling (ongeveer 500 bezoekers) voor de bijeenkomst ‘Visie op Haansberg’. Wilt u meer weten over deze woonwijk van de toekomst, bezoek dan de website
https://www.haansbergetten-leur.nl

Iets gevonden of verloren?

Ben je iets verloren? Bijvoorbeeld de allerliefste knuffel?
Kijk dan op www.verlorenofgevonden.nl of jouw voorwerp al bij ons geregistreerd staat.
En kijk op deze website wat je verder kunt doen: https://bit.ly/3O9wZAZ

Of heb je juist iets gevonden? Bijvoorbeeld handschoenen.
Dan kun je dit ook melden op www.verlorenofgevonden.nl
En kijk op deze website wat je kunt doen na de melding: https://bit.ly/3RY5NGm

Tip! Weet je niet onder welke categorie een voorwerp is ingeboekt op verlorenofgevonden.nl?
Plaats dan in de zoekbalk alleen de term Etten-Leur.
Je krijgt dan een overzicht van alle geregistreerde voorwerpen in Etten-Leur.

De gemeentelijke website www.etten-leur.nl

Gelijktijdig met het vernieuwen van deze website in 2023, is er ook een betere inhoudelijke verdeling gemaakt tussen etten-leur.nl en ons participatieplatform voor informatie, meepraten en meedenken. Dat gewijzigde platform is in 2023 live gegaan onder de passendere naam www.etten-leurmakenwesamen.nl.

Doe mee in Etten-Leur voor jeugd en voor senioren

de website www.doemeeinetten-leur.nl is in 2023 live gegaan. Het is een uitbreiding van de succesformule Sjors Sportief en Sjors Creatief voor de schooljeugd. Je vindt er nu ook een activiteitenaanbod voor senioren. Dus doe mee in Etten-Leur.

Samen Gezond Leven in Etten-Leur

In 2023 hebben we een belangrijk akkoord gesloten: het Gezond en Actief Leven Akkoord. Hierin spraken we af om te werken aan een gezondere samenleving met meer aandacht voor gezondheid, preventie en sociaal welzijn. We werken samen met diverse partners in zorg, welzijn en andere sectoren om de samenleving gezonder te maken. Zo gaan we op weg naar ‘Samen gezond in 2040’. Op de gemeentelijke infographic vind je een toelichting in woord en beeld. Die infographic vind je op de webpagina van Samen Gezond Leven Etten-Leur.

Begroting 2024 in één oogopslag

De ‘Begroting 2024 in één oogopslag’ is een infographic waarop je in één oogopslag ziet wat de begrote inkomsten en uitgaven zijn van de Gemeente Etten-Leur. Er is, net als eerdere jaren, gekozen voor een vormgeving op hoofdlijnen. Je vindt ‘m op ons ‘Financieel portaal’. Natuurlijk staat ook de begroting in zijn geheel op https://financieelportaal.etten-leur.nl/