Lotje, ons Instagramhondje, aan het water
Actueel

Linkinbio

Laatst gewijzigd: 2023-07-19 14:59:51

Stuur ons jouw mooiste Etten-Leurse foto’s

Wij zijn erg benieuwd naar jullie verrassende en bijzondere kijk op onze plaats. Maak jij een échte Etten-Leurse foto? Mail die dan naar communicatie@etten-leur.nl. Wie weet zie je jouw foto terug bij ons op Instagram. Natuurlijk met jouw (instagram)naam erbij. Ere wie ere toekomt. Door jouw foto in te sturen, geef je Gemeente Etten-Leur toestemming om die rechtenvrij te gebruiken op de gemeentelijke (social) media en in de gemeentelijke uitgaven. Zet er wel even bij wanneer en waar je de foto gemaakt hebt. We hebben het liefst foto’s die herkenbaar Etten-Leurs en actueel zijn. Veel succes met fotograferen. We kijken uit naar jouw inzending!

De geheel vernieuwde website www.etten-leur.nl is live

Gelijktijdig met deze vernieuwing, is er ook een betere inhoudelijke verdeling gemaakt tussen etten-leur.nl en ons platform etten-leurdoethetgewoon. Ook dat gewijzigde platform is live gegaan onder de nieuwe, passendere naam www.etten-leurmakenwesamen.nl. In het bericht op etten-leur.nl lichten we de veranderingen toe en leggen we uit wat het verschil is tussen beide platformen. Kortom: waarvoor kun je terecht op etten-leur.nl en wanneer kies je voor etten-leurmakenwesamen.nl.

Zie: https://www.etten-leur.nl/actueel/de-vernieuwde-websites-etten-leur-nl-en-etten-leurmakenwesamen-nl-zijn-live/

Heropening provinciale weg N640

De provincie heeft de afgelopen periode groot onderhoud uitgevoerd aan de provinciale weg N640 tussen de rotonde Koepelbaan in Oudenbosch en de A58 in Etten-Leur. Met als doel om de N640 voor de komende 10 jaar goed te onderhouden en de verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren. Op donderdag 6 juli stond de provincie samen met de gemeenten Halderberge en Etten-Leur stil bij de opening. Benieuwd naar wat er allemaal is gedaan? Kijk dan op www.brabant.nl/n640

Begroting 2023 in één oogopslag

De ‘Begroting 2023 in één oogopslag’ is een infographic waarop je in één oogopslag ziet wat de begrote inkomsten en uitgaven zijn van de Gemeente Etten-Leur. Er is, net als eerdere jaren, gekozen voor een vormgeving op hoofdlijnen. Je vindt ‘m op ons ‘Financieel portaal’. Natuurlijk staat ook de begroting in zijn geheel op https://financieelportaal.etten-leur.nl/

Omgevingsvisie

Bekijk op www.etten-leurmakenwesamen.nl de informatie over de Omgevingsvisie van Etten-Leur: Het kompas voor de komende 20 jaar.