Advies aan ondernemers Ondernemersklankbord (OKB)

Sinds 2017 laten de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert de dienstverlening aan (startende) ondernemers uitvoeren door de landelijke opererende organisatie Stichting Ondernemersklankbord (OKB). De vijf gemeenten werken vanuit regionale samenwerking al jaren samen op het gebied van advisering en ondersteuning van (startende) ondernemers.

Hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming

Bel 088-1717920 voor hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming! De adviseurs van het Ondernemersklankbord (OKB) helpen graag.

Maak een afspraak!

Neem voor vragen of het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact op met een adviseur via 088-1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl Tijdens het spreekuur (alleen op afspraak) bespreekt u uw vraagstuk met een adviseur. Een gesprek is geheel vrijblijvend. Kunt u niet tijdens kantooruren, dan is het ook mogelijk om een aparte afspraak te maken via dit 088-nummer. U kunt starten met een adviseringstraject met hulp van de adviseurs van het Ondernemersklankbord of wordt doorverwezen naar een van de partner-dienstverleners.

U kunt in elke bedrijfsfase om hulp vragen:

  • bij de start van de onderneming
  • bij alle aspecten van de bedrijfsvoering en ontwikkeling
  • bij faillissementspreventie
  • bij de bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging

Meer over het ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten. In de ruim 40 jaar heeft het OKB al meer dan 100.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies.

Meer informatie is ook te vinden op www.ondernemersklankbord.nl