Etten-leur.nlProclaimer

Dit is de officiële website van Gemeente Etten-Leur. Gemeente Etten-Leur is verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving van deze website (www.etten-leur.nl). Met uitzondering van de externe websites waarheen we verwijzen. Met vragen en opmerkingen over die gekoppelde websites, kunt u het beste contact opnemen met de betreffende webredactie.

De inhoud van etten-leur.nl

De inhoud van etten-leur.nl wijzigt diverse keren per dag. Op die manier is de aangeboden informatie steeds bij de tijd.

Gemeente Etten-Leur hecht er vanzelfsprekend grote waarde aan dat de informatie op deze website goed en snel toegankelijk is. De zoekmachine en de menustructuur, volgens het zogeheten Toptakenmodel, brengen u snel bij de door u gezochte informatie. Er zijn 5 hoofdingangen (Direct regelen, Bestuur & Organisatie, Actueel, Over Etten-Leur, Contact) met elk een eigen overzichtelijke indeling.

Op de Homepage bieden we bovendien de meestbezochte items aan (‘Veel bezocht’). Ook geven we bij ‘Snel naar’ de directe toegangen tot enkele externe websites met gerichte informatie. Die informatie staat daarmee niet op etten-leur.nl, maar daarvoor kunt u dus alleen terecht op die platformen. De vorm en inhoud van die externe websites zijn in beheer bij, en de verantwoordelijkheid van, de eigenaren van die websites.

De Homepage geeft ook altijd een uitgelicht nieuwsitem en een overzicht van drie actuele berichten.

Deze website heeft de voorleeshulp van ReadSpeaker. De toegang tot die voorleeshulp vindt u aan de rechterzijde in de vorm van een een label (luidsprekericoon). Daar kunt u ook het contrast en de tekstgrootte aanpassen.

Reacties op de inhoud of suggesties voor verbeteringen, kunt u richten aan de webredactie van Gemeente Etten-Leur via info@etten-leur.nl

Wat kan er niet via de elektronische weg?

Hoe kunt u een formeel verzoek indienen?

  • Schriftelijk per post of afgeven aan de balie van het stadskantoor
  • Elektronisch door middel van het invullen van een webformulier

 

Per formeel verzoek kan de wijze van indiening verschillen. Vraagt u bijvoorbeeld een vergunning of subsidie aan, dan is het mogelijk dat de gemeente hiervoor een webformulier beschikbaar heeft. Een overzicht van de webformulieren kunt u op deze website vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste wijze van indiening gebruikt, kunt u contact opnemen met Gemeente Etten-Leur via telefoonnummer 14076.

Via het algemene e-mailadres of als u hierover beschikt, een persoonlijk e-mailadres van een medewerker van de gemeente kunnen geen formele verzoeken ingediend worden. Evenmin kunnen formele verzoeken via socialmedia, whatsapp en fax ingediend worden.