Wethouder René Verwijmeren reikt op de weekmarkt het boekje ‘Doe mee in Etten-Leur’ uit aan senioren
Actueel

Doe mee in Etten-Leur voor Etten-Leurse 65-plussers

Laatst gewijzigd: 2024-03-13 14:28:27

De gemeente Etten-Leur moedigt senioren aan om fit en actief te blijven. Dit door hen op een laagdrempelige – en vaak gratis – manier kennis te laten maken met cultuur, de sportverenigingen en sociale aanbieders in de gemeente.

Het boekje ‘Doe mee in Etten-Leur’ voor een actieve en sociale levensstijl. Het boekje staat vol activiteiten en is bedoeld voor de senioren van 65-plus

Met ‘Doe mee in Etten-Leur voor senioren’ hebben de Etten-Leurse 65-plussers de kans om vrijblijvend sportieve, creatieve en sociale activiteiten te ontdekken.

Op woensdag 13 maart was wethouder Rene Verwijmeren aanwezig op de weekmarkt om inwoners te wijzen op dit verzamelde aanbod, dat ook in een activiteitenboekje staat.

Wethouder René Verwijmeren reikt op de weekmarkt het boekje ‘Doe mee in Etten-Leur’ uit aan senioren

Wethouder Verwijmeren: “Het is geweldig om te zien dat zoveel partners en aanbieders zich aan hebben gesloten bij dit mooie project. Ik wil mijn dank uitspreken voor alle deelnemers die het mogelijk maken Etten-Leurse senioren kennis te laten maken met het veelzijdige aanbod dat in Etten-Leur aanwezig is”.

Kennismaken met sport, cultuur en sociale activiteiten

Doe mee in Etten-Leur voor senioren, is een initiatief van Gemeente Etten-Leur in samenwerking met de (regionale) sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders.

Wethouder Verwijmeren: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk senioren fit, actief en sociaal betrokken blijven. Doe mee in Etten-Leur maakt het voor 65-plussers mogelijk om activiteiten in onze gemeente te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen ergens lid van hoeven te worden.”

Activiteitenboekje

Veel 65-plussers krijgen het activiteitenboekje via de brievenbus thuis. Geen boekje gekregen? Dan kunt u het binnenkort (zolang de voorraad strekt) gratis afhalen in het Stadskantoor, de Nobelaer Bibliotheek en andere locaties zoals wijkgebouwen en huisartsenpraktijken.
U kunt het boekje ook in zijn geheel lezen via de link bij dit bericht. En
natuurlijk is het aanbod ook altijd up to date online te vinden via www.doemeeinetten-leur.nl

Activiteiten aanmelden

Activiteitenaanbieders kunnen zich nog steeds aansluiten. Op de website www.doemeeinetten-leur.nl kunnen ze de voorwaarden en spelregels lezen en hun proeflessen en activiteiten heel eenvoudig aanmelden.

Het gehele jaar kunnen nieuwe activiteiten worden geplaatst.
Wethouder René Verwijmeren reikt op de weekmarkt het boekje ‘Doe mee in Etten-Leur’ uit aan senioren