Het 30 Infanteriebataljon Bewaken & Beveiligen Korps Nationale Reserve werd verwelkomd in Etten-Leur door burgemeester Marina Starmans.
Actueel

Infanteriebataljon Bewaken & Beveiligen Korps Nationale Reserve verwelkomd in Etten-Leur

Laatst gewijzigd: 2024-06-24 19:42:15

Op 22 juni hebben we met trots het 30 Infanteriebataljon Bewaken & Beveiligen Korps Nationale Reserve verwelkomd in Etten-Leur. Het was een eer om de nieuwe reservisten de eed te horen uitspreken en hen te zien toetreden tot deze bijzondere eenheid. Aldus burgemeester Marina Starmans-Gelijns.

Het 30 Infanteriebataljon Bewaken & Beveiligen Korps Nationale Reserve werd verwelkomd in Etten-Leur. De nieuwe reservisten spraken de eed uit en traden toe tot deze bijzondere eenheid.
Reservisten spelen een cruciale rol in onze samenleving. Ze staan paraat in tijden van nood en versterken de band tussen het militaire apparaat en de burgermaatschappij. Hun inzet maakt onze samenleving veiliger en veerkrachtiger. In deze tijd van onrust is het een moedige keuze om te maken.

In Etten-Leur hechten we veel waarde aan de inzet van de militairen en wat zij voor de samenleving doen. We zijn trots op onze Stichting Veteranen Etten-Leur en blij dat zij bij deze ceremonie zijn.

Namens onze gemeente en het college feliciteren wij alle reservisten van harte met hun be√ędiging.

Het 30 Infanteriebataljon Bewaken & Beveiligen Korps Nationale Reserve werd verwelkomd in Etten-Leur door burgemeester Marina Starmans.