Actiefoto van een voetbalwedstrijd van een vrouwenteam
Actueel

Opening van Fleur’s Veldje in De Keen

Laatst gewijzigd: 2024-05-29 13:01:35

Het is zo ver! De jongeren van de wijk De Keen hebben hun lang gekoesterde droom verwezenlijkt. Het speelveld aan de Rijsdijk is omgetoverd van een mollenveld met brandnetels tot een modern beweegveld. Samen met omwonenden en wijkvereniging De Keen hebben jongeren zich ingezet om hun veldje op te knappen. Het resultaat is een prachtige ontmoetingsplek met geëgaliseerd terrein, nieuwe goaltjes, een stevig hekwerk en een renbaan rondom het veld.

Officiële opening

De sportieve opening van Fleur’s Veldje is op zaterdag 1 juni om 14.00 uur door wethouder Jean-Pierre Schouw en jeugdburgemeester Vieve. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een voetbalclinic, advies van personal trainers, een voetbalwedstrijd, er draait een te gekke DJ en nog veel meer!

Bewegen en ontmoeten

Bewegen en ontmoeten is het motto van het nieuwe veldje. Wijkbewoonster Fleur, inmiddels een semiprofessionele voetbalster, nam het initiatief voor de renovatie, waardoor het veld nu liefdevol ‘Fleur’s Veldje’ wordt genoemd. De wijkvereniging is vastberaden om het veld in de toekomst nog verder uit te breiden. Er zijn plannen voor een watertappunt en een lichtmast. Bewoners van alle leeftijden worden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en te bewegen op dit prachtige nieuwe veld.

 

Datum en tijd van de opening: zaterdag 1 juni om 14.00 uur

Adres: Speelveld aan de Rijsdijk in wijk De Keen
Actiefoto van een voetbalwedstrijd van een vrouwenteam