Loket elz (contact en algemene informatie)

U bent bij de locatie Etten-Leur van harte welkom op afspraak. Ook bij de locatie Zundert bent u van harte welkom op afspraak. 

Telefoon

U kunt elz bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur op nummer: 076 5024025

Mail

Het mailadres van Loket Elz in Etten-Leur is elz@etten-leur.nl

Postadres

Loket elz, Postbus 10100, 4870 GA Etten-Leur

Algemene informatie

Bij loket elz, het startpunt voor welzijn, zorg en wonen, wordt het steeds drukker. Inwoners van Etten-Leur en Zundert weten de weg naar elz goed te vinden. Elz blijft haar dienstverlening verbeteren. En elz wil de administratieve last voor u verminderen. U kunt loket elz van maandag tot vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur bereiken op telefoonnummer (076) 502 40 25. Wmo-loket elz zal samen met u kijken naar een oplossing op uw vraag, waarbij het resultaat voorop staat. Allereerst wordt er gekeken naar uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden binnen uw netwerk. Als de situatie het toelaat zal dit vraaggesprek direct met u worden gevoerd of er kan een vervolgafspraak met u worden gemaakt. Fijn voor u, want u weet dan meteen waar u aan toe bent.

Een aanvraag is pas een aanvraag als wij een ondertekende akkoordverklaring hebben ontvangen. U krijgt een verkort aanvraagformulier thuisgestuurd. Hierop staan al uw gegevens al vermeld. U hoeft dus geen uitgebreid formulier meer in te vullen, u hoeft het alleen maar te ondertekenen. Juist omdat we het administratief voor u makkelijker willen maken. U kunt ons ’s ochtends tussen 09.00 uur en 12.00 uur bereiken zodat we met uw aanvraag aan de slag kunnen gaan.