Burgemeester Marina Starmans-Gelijns

Brabant is mijn provincie. In mijn jeugdjaren heb ik eerst in Son & Breugel gewoond en daarna in Eindhoven. Van mijn ouders heb ik mee gekregen dat je open moet staan voor anderen. Zo hadden wij altijd wel iemand bij ons in huis wonen die niet zelf thuis kon blijven wonen. Daarnaast gaven mijn ouders mee dat hard werken goed is, alsook doorzetten in het leven. Ik kom uit een gezin met 4 dochters en allemaal hebben wij onze dromen gevolgd en verwezenlijkt. Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (waar ik jaren heb gewoond) zijn wij als gezin weer gaan wonen in Brabant.
Etten-Leur heb ik leren kennen als een ongelooflijk fijne en positieve gemeente. Dat raakt mij. Graag zet ik mij bevlogen en vol passie in voor een prachtig Etten-Leur waar het fijn wonen, werken en recreëren is.

Burgemeester van Etten-Leur Marina Starmans-Gelijns